Reflection

Reflection 1.01

Verander je Mac in een Apple TV

VOOR

  • Geen configuratie vereist
  • Vrijwel geen vertraging

TEGEN

  • Geluid ietwat instabiel
  • Snel draadloos netwerk nodig

Uitmuntend
8

Met Reflection stuur je beeld en geluid van je iPad 2 of iPhone 4S naar elke Mac (met OS X 10.6 of hoger). Dit werkt precies zoals Airplay mirroring (je beeld 'klonen' naar een ander apparaat) tussen deze apparaten en Apple TV. Je hebt dankzij de app dus niet meer het kijkkastje van €100 nodig.

Heb je geen Apple TV en speel je toch graag spelletjes op een groter scherm, dan is Reflection iets voor jou. Ook voor video en audio is de software erg handig, omdat dit programma beide via je draadloze verbinding naar je Mac stuurt. Je dient wel op hetzelfde netwerk te zitten. Eenmaal geïnstalleerd hoef je Reflection niet te configureren: alles gaat automatisch.

Heb je de software op je Mac staan en zit je met beide apparaten op één netwerk dan ga je naar het multitaskscherm (druk hiervoor 2x de knop Home in op je iDevice) en tik je op het Airplay-pictogram. De weergave op je Mac is prima en je zet desgewenst een iPad- of iPhonekader om het beeld heen. Hoewel Reflection ook het geluid meestuurt, is de kwaliteit hiervan wat minder. Afhankelijk van het type app klinkt het wat haperig allemaal, al gaat het bij een rap draadloos netwerk veelal goed.

Reflection elimineert de noodzaak voor Apple TV. Voor iets meer dan een tientje ($14,99) breng je je iPad 2 of iPhone 4S naar een groter scherm.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor Mac

Meer
Reflection

Download

Reflection 1.01

Beoordelingen about Reflection